tiistai 6. toukokuuta 2014

Päivitystä pukkaa

Elämä rullaa eteenpäin ja päivitystahti on surkeaa. Pahoittelut siitä.
Päivitykset lajeittain koko kevään ajalta.

Tokossa ollaan jatkettu kevään ajan valkkuryhmässä ja nyt myös alo/avo tavoitteellisten ryhmässä. Ryhmät eroaa toisistaan aika paljon ja toivonkin että kesän ryhmä toisi minulle uutta puhtia tähän lajiin. Tarvitsemme ns.pitkän matkan treeniä eli liikkeitä kokonaisina ja seuraamiseen kestoa.
Käytiin myös tokon kisanomaisissa treeneissä. Jäävät, hyppy ja luoksetulo oli ne liikkeet jotka Nemo suoritti omalla tasollaan. Paikkamakuusta nousi ja lähti mua kohti (onneksi toki näin, eikä esim mennyt muiden koiien luo) tämä on selkeästi kaikkein vähiten harjoiteltu liike. Seuruu oli luokatonta.. valui, venyi, lipesi, eikä pitänyt kontaktia juuri lainkaan.
Kisan jälkeen oli vuorossa Tiltun yksäri, jossa saatiinkin hyviä vinkkejä ja pienillä muokkauksilla juuri meille sopivia.

Agilityssä ollaan kevään ajan käyty kerran kahdessa viikossa. Siinä edistystään pikkuhiljaa ja kiire ei olekaan. Koira näennäisesti lukee rataa eikä katso minua, mutta totuus on että irtoamis ja radanluku taitoja tarvitse vahvistaa vielä paljon. Toukokuun ajaksi pääsimme uuteen ryhmään ja treenit on myös viikoittain.

Näyttelypuolella ollaan käyty keväällä Tallinnan voittaja näyttelyssä, missä menestys oli ihan huippu.
Nemosta tuli Tallinnan juniorivoittaja, serti ja lisäksi PU2. Kerrassaan mahtavaa.
Tampere KV:ssa omat tavoitteet täyttyi kun koira juoksi neljällä jalalla :) Tuloksena jun ERI2.

Näillä mennään ja katsotaan mitä elämä tuo tullessaan :)

Pappakoira Rudi voi muuten mainiosti ja nauttii eläkepäivistään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti